Tak for i år!

Kværndurp Kirke takker alle årets korsangere for jeres indsats i det forgangne år. 

Vi fik afsluttet sæsonen med jeres vellykkede, flotte og muntre indsats ved gudstjenesten og hyggen i forsamlingshuset. Tak!

Næste sæson starter onsdag den 9. januar, som altid i kirken ved klaveret kl. 18.45-20.15. Nye interesserede er velkomne til at komme og prøve at være med, der er ingen krav til deltagelse udover at man har lyst til at være med.

Næste sæson byder på medvirken ved gudstjenesten søndag d. 27. januar kl. 10.30, hvor al gudstjenestens musik er byttet ud med sange af Kim Larsen, som koret synger for på.

Onsdag den 30. januar er der ikke almindelig korprøve. I stedet holder korlederen et muntert og oplysende foredrag om hvordan sangstemmen fungerer, hvad det er der sker når vi synes “det er for højt” og afspiller en masse forskellige eksempler på brug af sangstemmen. 

Foredraget er for koret, men andre, der måtte være interesserede i hvordan sangstemmen fungerer, er også velkomne til at deltage. Det er gratis og ligger i sammen tidsrum som den almindelige korprøve, d.v.s. kl. 18.45-20.15 og foregår i kirken ved klaveret. 

Glædelig jul og godt nytår til alle.