Kværndrup Børnekor

Kværndrup Børnekor øver ikke i øjeblikket grundet coronavirus. Koret følger almindeligvis skolens anbefalinger og undervisning, og vi forventer derfor at det også vil være tilfældet i denne situation.

***

Kirkens organist udsender hver uge et "sangbrev" med tekster og links til aktuelle sange, der kan hjælpe med at holde humøret oppe i denne tid.

Man kan få sangbrevet tilsendt eller læse det på kirkens hjemmeside. Både e-mail og link til sangbrevet findes her.

***

Kværndrup Kirke, Faaborg-Midtfyn Musikskole og Tre Ege Skolen samarbejder om et skole-kirkekor.

I skoleåret 2019/20 øver koret tirsdage kl. 14-15 under ledelse af Cecilie Hansen.

Koret er for børn i 2.-5. klasse. Det er gratis at deltage, men der forventes et stabilt fremmøde, både til prøver og arrangementer.

***

Koret medvirker gudstjenester og skolearrangementer.

Derudover har koret tidligere medvirket i koncerter med Sigurd Barret.

Koret er oprettet i samarbejde med Den fynske Sangskole og Faaborg Midtfyn Musikskole.

Man kan læse mere om Den fynske Sangskole, Faaborg-Midtfyn, her: http://sangskolenfmk.dk/