I Kværndrup Kirke er der aktiviteter af forskellig art for alle igennem hele året.

Følg med her på siden under punkterne "Gudstjenester" og "Aktiviteter" eller giv vores facebookside et "like".
Så får du vores opdateringer.

18 hours ago

Kværndrup Kirke

De kommende syv uger vil der være ekstra mange muligheder for at komme og synge i Kværndrup Kirke.

Onsdag den 20. februar kl. 10-11 starter "Babysang", for alle forældre på barsel. Sang og nærvær med baby i et rum, der er helt anderledes end dem man ellers er i, er nøgleordene for "babysang".

Meld gerne til enten via facebook eller via e-mail på kirkens hjemmeside, hvor man kan også læse mere om babysang: xn--kvrndrupkirke-4fb.dk/musik/babysang/

Torsdag den 21. februar kl. 16-17 starter et nyt forløb "Kværnekor", som er fællessang fra Højskolesangbogen for alle. Det foregår ved klaveret og ledes af kirkens organist.

Læs mere på kirkens hjemmeside: xn--kvrndrupkirke-4fb.dk/musik/kvaernekor/

View on Facebook