Babysang

Nærvær med din baby, kønne klange og fine sange er nøgleordene for babysang i Kværndrup Kirke.

Alle på barsel og alle, der hjemmepasser deres babyer er velkomne, det er gratis at være med.

Er man sygemeldt eller på orlov inden baby er kommet, så er man også velkommen til at være med, for baby hører også lyd og musik inde i maven.

Kværndrup Kirkes organist, Lykke Chetronoch, står for babysang. Lykke kan kontaktes via kirkens facebookside eller her: Organist

Babysang foregår i kirken onsdag kl. 10- ca. 10.45.

Fra onsdag den 23. oktober til og med onsdag den 4. december er der fællessang, hvor alle, også forældre på barsel og hjemmepassere, er velkomne. Læs mere på denne side: Kværnekor

Næste forløb starter efter jul og varer fra onsdag den 15. januar  til og med onsdag den 4. marts.

Meld gerne til, enten via e-mail til organisten her eller via kirkens facebookside.

OBS: Man må gerne gå om til bagindgangen og tage hele barnevognen med ind i kirken.

Download PDF fil med programmet for babysang, hvis I har lyst til at se hvad vi laver eller at synge nogle af sangene hjemme:

Babysang forår 2019

Her en playliste med de fleste salmer, sange og melodier, som bruges ved babysang:

Scroll To Top