Babysang

OBS: Imens så mange af os går hjemme og venter på at krisen falder til ro, så kan vi anbefale at søge på "Babysalmesang" på YouTube. Der ligger mange gode videoer, så man selv kan aktivere og stimulere baby.

Længere nede på denne side ligger der en pdf-fil med organistens forårsprogram fra 2019 og et link til en playliste på Spotify, hvor man kan høre de fleste melodier.

***

Kirkens organist udsender hver uge et "sangbrev" med tekster og links til aktuelle sange, der kan hjælpe med at holde humøret oppe i denne tid.

Man kan få sangbrevet tilsendt eller læse det på kirkens hjemmeside. Både e-mail og link til sangbrevet findes her.

***

Nærvær med din baby, kønne klange og fine sange er nøgleordene for babysang i Kværndrup Kirke.

Alle på barsel og alle, der hjemmepasser deres babyer er velkomne, det er gratis at være med.

Er man sygemeldt eller på orlov inden baby er kommet, så er man også velkommen til at være med, for baby hører også lyd og musik inde i maven.

Kværndrup Kirkes organist, Lykke Chetronoch, står for babysang. Lykke kan kontaktes via kirkens facebookside eller her: Organist

Babysang foregår i kirken onsdag kl. 10- ca. 10.45.

Næste forløb bliver i juni måned, onsdag den 3. juni til og med onsdag den 24. juni, og forventes at fortsætte midt i august.

Meld gerne til, enten via e-mail til organisten her eller via kirkens facebookside.

OBS: Man må gerne gå om til bagindgangen og tage hele barnevognen med ind i kirken.

Download PDF fil med programmet for babysang, hvis I har lyst til at se hvad vi laver eller at synge nogle af sangene hjemme:

Babysang forår 2019

Her en playliste med de fleste salmer, sange og melodier, som bruges ved babysang: