Babysang

Grundet corona-virussen er det desværre endnu uvist hvornår det bliver forsvarligt at mødes omkring babysalmesang igen.

Kirkens organist følger udviklingen og de faglige detajer omkring sang meget nøje.

***

Nærvær med din baby, kønne klange og fine sange er nøgleordene for babysang i Kværndrup Kirke.

Alle på barsel og alle, der hjemmepasser deres babyer er velkomne, det er gratis at være med.

Er man sygemeldt eller på orlov inden baby er kommet, så er man også velkommen til at være med, for baby hører også lyd og musik inde i maven.

Kværndrup Kirkes organist, Lykke Chetronoch, står for babysang. Lykke kan kontaktes via kirkens facebookside eller her: Organist

Babysang foregår i kirken onsdage kl. 10- ca. 10.45.

Download PDF fil med programmet for babysang, hvis I har lyst til at se hvad vi laver eller at synge nogle af sangene hjemme:

Babysang forår 2019

Her en playliste med de fleste salmer, sange og melodier, som bruges ved babysang: