Babysang - for alle på barsel

Nærvær med din baby, kønne klange og fine sange er nøgleordene for babysang i Kværndrup Kirke.

Alle på barsel er velkomne, det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

Er man sygemeldt eller på orlov inden baby er kommet, så er man også velkommen til at være med, for baby hører også lyd og musik inde i maven.

Kværndrup Kirkes organist, Lykke Chetronoch, står for babysang. Lykke kan kontaktes via facebook eller her: Organist

Babysang foregår i kirken onsdag kl. 10- ca. 10.45.

Næste forløb starter efter vinterferien 2019, og varer fra onsdag den 20. februar til og med onsdag den 3. april.

Mød bare op og vær med de gange det er muligt.

OBS: Man må gerne gå om til bagindgangen og tage hele barnevognen med ind i kirken.

Download PDF fil med efterårets program, hvis I har lyst til at se hvad vi laver eller at synge nogle af sangene hjemme:

Babysang forår 2019

Her en playliste med de fleste salmer, sange og melodier, som bruges ved babysang: