Organist Lykke Chetronoch
Uddannet præliminær organist 2008 fra Sjællands Kirkemusikskole.
Kontakt via formularen her på siden
Fast fridag: Mandag

Send en mail til organisten

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst en besked

Mere om musik i Kværndrup Kirke

Klik på den blå knap og læs om hvad Kværndrup Kirke tilbyder af musik.

Hver dag kl. 9.05 sender DR1 og P2 morgensang med DR pigekorets leder Phillip Faber. Han starter hver udsendelse med lidt opvarmning og spiller og synger så to sange eller salmer fra Højskolesangbogen. Teksterne ruller henover skærmen imens han synger, så alle kan være med, selvom man ikke har bogen hjemme. Alle udsendelser ligger derefter på DR.DK, hvor de kan ses og genses så ofte man har lyst.

Jeg anbefaler på det varmeste disse udsendelser. Phillip Faber er en af Danmarks dygtigste korledere og besidder en enorm viden om og erfaring med fællessang.

Højskolesangbøger

I denne tid hvor det fortsat ikke er forsvarligt at mødes til korsang og fællessang skriver Kværndrup Kirkes organist hver uge et "Sangbrev". Et sangbrev består af en præsentation af en stribe sange og links, primært til YouTube. Indholdet varierer meget, og vi kommer langt omkring i musikkens og sangstemmens verden.

Alle er velkomne til at benytte sangbrevene. Hvis man gerne vil have sangbrevet i sin indbakke så send en e-mail. Ellers kan de læses herunder. Klik på det sangbrev du gerne vil læse og høre, så åbnes en pdf-fil, hvor det hele ligger klar.

"Så syng da Danmark lad hjertet tale, thi hjertesproget er vers og sang", som der står i sangen "Den danske sang er en ung blond pige".