DÅB I
KVÆRNDRUP
KIRKE

Til lykke med jeres barn.

Hvis I ønsker dåb i kirken,

så kontakt sognepræsten .

I øjeblikket er dåbshandlinger udsat indtil coronakrisen er overstået. Ring til sognepræsten for at få nærmere besked. Mattias Skærved tlf.: 53 84 19 60.

Vi glæder os til at kunne genoptage barnedåb ved Kværndrup Kirke.

Imens vi venter sender vi de smukke ord i salmen "Velsign mit barn" ud til alle I, der venter på dåb via linket til YouTube.

Salmens tekst løber på videoen imens den afspilles.

Teksten er skrevet af Simon Grotrian og musikken af Jesper Gottlieb. Salmen står i salmebogstillægget "100 salmer".

Bestil dåb ved præsten

Først og fremmest tillykke med jeres barn. Sådan et nyt liv skal fejres og blive del af livets fællesskab. Ved dåben indskrives barnet både i kirkebogen og i vor Herres livsbog, så det altid har et hjem i kirken og hos vor Herre.

Hvis I ønsker jeres barn døbt henvender I jer til sognepræsten for at aftale tidspunkt for dåben, gerne i god tid.  Ved dåben skal I vælge mindst 2 og højst 5 faddere, og de skal alle være døbt i den kristne tro. Ved dåben får I barnets dåbsattest og en børnebibel i gave fra sognet.

Lørdagsdåb

De fleste barnedåb finder sted i gudstjenesten om søndagen. Derud over er der lørdagsdåb 4 gange om året, 1 lørdag i kvartalet. Og i enkelte tilfælde bliver et barn døbt i forbindelse med forældrenes vielse.

Salme ved dåben

Ved dåben i Kværndrup kirke bruger vi salmen “Du tager os ind i favnen”. Den er blevet brugt i en del år nu, og vi bruger den, da salmens sprog griber både troen på Gud, og livets virvar og storhed på en enkel måde.

Du tar os ind i favnen

og alt vort liv blir dit.

Nu kan vi gå med glæde

og ånde dybt og frit.

Igennem tidens virvar

når livet gir og tar