Kværndrup Kirkes Voksenkor

Korets prøver er udsat på ubestemt tid grundet coronavirus. Korets medlemmer vil få direkte besked når vi ved hvornår der startes prøver igen. Der vil også blive lagt information her.

***

Kirkens organist udsender hver uge et "sangbrev" med tekster og links til aktuelle sange, der kan hjælpe med at holde humøret oppe i denne tid.

Man kan få sangbrevet tilsendt eller læse det på kirkens hjemmeside. Både e-mail og link til sangbrevet findes her.

***

Kværndrup Kirkes Voksenkor er et Folkekirkekor.

Koret øver i Kværndrup Kirke på Midtfyn. Korets leder er kirkens organist, Lykke Chetronoch.

Koret øver onsdage kl. 18.45-20.15. Sidste onsdag i måneden drikkes der kaffe/te efter prøven.

Korets primære formål er at dyrke glæden ved at synge.

Vil du vide mere om koret? Så klik på spørgsmålene lidt længere nede på siden, og læs videre.

Vil du gerne være med? Så mød bare op til en prøveaften og vær med, eller kontakt korets leder ved at klikke her: Organist

Næste sæson starter onsdag den 8. januar, som altid kl. 18.45-20.15.