Kværnekor - Kom og syng!

Grundet corona-virussen er det desværre endnu uvist hvornår det bliver forsvarligt at mødes omkring Kværnekor igen.

Kirkens organist følger udviklingen og de faglige detajer omkring sang meget nøje.

***

Kom og syng!

Torsdage kl. 16.00-17.00

Mød bare op og vær med de gange det er muligt.

Kværnekor er hyggesang med plads til hyggesnak, der foregår i kirken ved klaveret i sideskibet og ledes af kirkens præst og organist.

***

Der synges primært fra Højskolesangbogen, men er der stemning for det, så prøver vi også sange fra de nye salmesamlinger "100 salmer" og "Kirkesangbogen", og fra Højskolesangbogens to tillæg.

Der stilles ingen krav til deltagelse, der er ingen tilmelding, man må komme når man kan og det er gratis at deltage.

Kværnekor er kort sagt for alle, der holder af gode sange og salmer, og føles sangene "for høje" at synge, så sætter organisten dem ned, så det bliver så rart som muligt for flest mulige at synge dem.