Kværnekor = "Sang, snak og strik"

Som noget nyt tilbyder vi fra efteråret fællessang onsdag formiddag, og det vil foregå på samme måde som det velkendte "Kværnekor".

Forløbet vil vare fra 23. oktober til og med onsdag den 4. december, kl. 10-11 ved klaveret.

Mød bare op og vær med de gange det er muligt.

Det er hyggesang med plads til hyggesnak, det foregår i kirken ved klaveret i sideskibet under ledelse af kirkens præst og organist.

Der synges primært fra Højskolesangbogen, men har I lyst, så prøver vi også sange fra de nye salmesamlinger "100 salmer" og "Kirkesangbogen", og fra Højskolesangbogens to tillæg.

Desuden har vi igennem årene fået samlet nogle mapper med andre sange og salmer, som vi har sunget på initiativ af deltagerne eller lederen af "Kværnekor", og der må også vælges fra disse mapper.

Der stilles ingen krav til deltagelse, der er ingen tilmelding, man må komme når man kan og det er gratis at deltage.

Kværnekor er kort sagt for alle, der holder af gode sange og salmer, og føles sangene "for høje" at synge, så sætter organisten dem ned, så det bliver så rart som muligt for flest mulige at synge dem.

Når vi er færdige med at synge koger vi vand og byder på kaffe/te og mere hyggesnak ved bordet. Desuden har vi købt garn og opskrift til at få strikket "dåbsklude", og vi indbyder derfor alle, der har lyst til at hyggestrikke sammen med os til at være med. Der skal medbringes strikkepinde 3 mm.

Man må også gerne medbringe eget håndarbejde, til inspiration for hinanden.

Og selvfølgelig må man gerne komme og synge uden at strikke bagefter - og man må gerne komme og strikke med fra kl. 11 uden at synge først!

Scroll To Top