Kværnekor - Kom og syng!

Kom og syng!

Torsdage kl. 16.00-17.00

Mød bare op og vær med de gange det er muligt.

Hyggesang med plads til hyggesnak, der foregår i kirken ved klaveret i sideskibet under ledelse af kirkens præst og organist.

Torsdagene: 5. marts, 12. marts, 19. marts, 26. marts, 2. april - denne dag med fokus på H.C. Andersen i anledning af 215-året for hans fødsel.

Efter påske: 23. april og 30. april. Begge dage med fokus på sange fra befrielsestiden, i anledning af 75-året for afslutningen af 2. verdenskrig.

***

Der synges primært fra Højskolesangbogen, men er der stemning for det, så prøver vi også sange fra de nye salmesamlinger "100 salmer" og "Kirkesangbogen", og fra Højskolesangbogens to tillæg.

Desuden har vi igennem årene fået samlet nogle mapper med andre sange og salmer, som vi har sunget på initiativ af deltagerne eller lederen af "Kværnekor", og der må også vælges fra disse mapper.

Der stilles ingen krav til deltagelse, der er ingen tilmelding, man må komme når man kan og det er gratis at deltage.

Kværnekor er kort sagt for alle, der holder af gode sange og salmer, og føles sangene "for høje" at synge, så sætter organisten dem ned, så det bliver så rart som muligt for flest mulige at synge dem.