Gudstjenester i Kværndrup kirke

Der afholdes ikke gudstjenester i denne tid p.g.a. Coronavirus.

Når vi kender datoen for næste gudstjeneste i kirken bliver den skrevet ind her.

Indtil da kan man læse den prædiken vores egen præst skriver til os, og en salme, der hører til den aktuelle søndag her.

*****

Hver søndag og alle helligdage danner Kværndrup Kirke rammen om sognets gudstjeneste.

Vi holder oftest højmesse kl. 10.30, men det sker også at vi holder gudstjeneste på andre tidspunkter.

De aktuelle tider kan findes i vores kirkeblad, som uddeles til alle i sognet, indsat i lokalbladet "5772".

Kirkebladet kan desuden findes i kirkens våbenhus eller man kan bede kirkens personale om et eksemplar.

Kirketiderne for alle kirker i landet kan også altid ses på folkekirkens fællesside www.sogn.dk, hvor kalenderen for Kværndrup Kirke ses her til højre: