Sognepræst Dorte Wittrup Winther

Mit navn er Dorte Wittrup Winther. Jeg har været præst i Kværndrup sogn siden september 2008.

Søndag d. 1. september 2008 var første arbejdsdag i mit præsteliv. Det var en dag, der var ventet med lige dele spænding og forventning fra min side. Hvordan ville livet og arbejdet udfolde sig her i Kværndrup?

Forventningerne blev indfriet

Dengang kunne man bare håbe på den fortrolighed jeg er blevet vist i samtaler og snakke med folk her i sognet. Dengang kunne man bare håbe på godt samarbejde med menighedsråd og ansatte i kirken og fællesskabet om troen i gudstjenester, vielser og begravelser. Dengang kunne man bare håbe på en god hverdag for hele familien og håbe at der voksede venskabsbånd for både store og små i præstegården.

Sådan var det for 10 år siden, og i dag er forventningerne til fulde blevet indfriet.

Invitation - 10 års jubilæum

Det er værd at fejre, så søndag d. 2. september holder vi gudstjeneste kl. 10.30 og efter gudstjenesten går vi op i præstegården til et par stykker smørrebrød eller pølsehorn og en øl eller vand – og alle der har lyst til at være med er velkomne. Og det gælder både børn og voksne.

Familien

Tilbage i 2008 kom jeg og min familie hertil fra Vendsyssel, da vi gerne ville bo midt i Danmark, og virket her i sognet så indbydende ud. Gennem de sidste 10 år er vores familie blevet en del af livet her i sognet. Og livet her i sognet har været så godt, at familien vokset med 2 børn, så nu er vi en familie på 5 i præstegården på Kirkevej 13.

Min ambition er at være præst for alle, både for børn, unge, voksne og ældre Og det gælder også for det at være præst for  kirkevante, og for dem der ikke er så kirkevante.

Vi ses i kirken eller rundt omkring i sognet.

 

 

Dorte sognepræst

SOGNEPRÆST (KIRKEBOGSFØRER)

Sognepræst Dorte Wittrup Winther

 

Kværndrup Kirkekontor

Kirkevej 13

5772 Kværndrup

tlf. 62 27 11 15

mobil. 23 42 11 48

Træffes alle dage, undtagen mandag

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst en besked