kirke

I Kværndrup Kirke er der gudstjeneste hver søndag. Find gudstjenestetiderne her: gudstjenester i Kværndrup Kirke.

I løbet af året har vi forskellige aktiviteter. Vi glæder os til at møde jer til:

• voksenkor
  • børnekor
  • fællessang
  • babysang fra 28/8 kl. 10.00
  • "Sang, snak og strik", hver onsdag fra 23/10 - 4/12. Fællessang kl. 10-11, kl. 11-12 kaffe/te og strik af dåbsklude, medbring gerne pind 3 mm og egen kaffekop
  • Allehelgensgudstjenesten søndag den 3. november kl. 16.00 hvor der tændes lys og tankerne går tilbage til dem, vi mistede i året der gik.
  • 1. søndag i advent, søndag den 1. december kl. 14.00, hvor begge kor synger med ved dagens gudstjeneste, og hvor menighedsrådet byder på gløgg og æbleskiver i forsamlingshuset efter gudstjenesten.
  • børnegudstjeneste for både børn og barnlige sjæle med børnekoret i centrum, når de er klar til det.
  • Lørdag den 11. januar kl. 13-17 Gospel Workshop og koncert med trioen PopSalmer. Se filmen fra workshoppen sidste år: https://www.youtube.com/watch?v=3AGweaMDB6w
Scroll To Top