Arrangementer i maj 2022

Kværndrup Kirke byder på 2 arrangementer i maj:

Mini-gudstjeneste og gospelkoncert

Det er søndag den 8. maj 2022 kl. 16 i Kværndrup Kirke – og det er gratis

Eftermiddagen indledes med en enkelt salme og søndagens tekst. Derefter overtager Ringe Kirkes Gospelkor under ledelse af Anders Gustavsen-Sprotte med et brag af en gospelkoncert – akkompagneret af gæstepianist Lars Bruno.

Gospelmusik er kendetegnet ved sjæl, energi og glæde. Og det smitter! Det er svært ikke at lade sig rive med, hvad enten det drejer sig om groovy moderne R&B-gospels eller de gode, spirituelle og intense ballader.

Ringe Kirkes Gospelkor

Koret har eksisteret i mange år og har de sidste 8 år været ledet af Anders, som er en fantastisk dygtig og inspirerende korleder og dirigent.

Kom og oplev det levende og udtryksfulde gospelkor og nogen af korets dygtige solister, når de udfolder deres energi i kirkens skønne rum.

Efter koncerten byder menighedsrådet på en forfriskning.

Koncert med Claus Pries

Onsdag den 18. maj kl. 19.30 i Kværndrup Kirke – gratis adgang

Claus Pries

Størst af alt er kærligheden” – en koncert, der hylder kærligheden og livsglæden.

I 25 år har Claus Pries optrådt over hele landet, både med sine egne popsange og de bedste af de gamle, kendte og elskede popsange.

Claus har en særlig evne til at skabe nærvær når han optræder, en evne som vi mere end nogensinde har brug for.

Der er gratis adgang til koncerten og alle er velkomne.

Læs mere om Clauses karriere og hør smagsprøver på hans hjemmeside: https://clauspries.dk/musik.htm