kirke

Sæt kryds i kalenderen!

Torsdag den 18. november kl. 19.00 fejrer vi at vi for 10 år siden fik et flot, nyt orgel.

Vi har et orgel, der er så godt, så man kan afholde spændende orgelkoncerter, og vi har været så heldige at få en aftale med koncertorganist Tina Christiansen, Ansgar Kirke, Odense.

Tina vil spille en forrygende koncert for os, udelukkende med filmhistoriens flotteste, smukkeste og mest rørende musikstykker.

Vi glæder os – og lægger snarest muligt mere information her på siden.

Alle er velkomne – og det er en koncert, der også vil kunne fænge større børn og unge.

Der er selvfølgelig gratis adgang.

Kværndrup Kirke

Torsdag den 9. december kl. 18.00 holder vi julekoncert, hvor vi inviterer børn fra Kværndrup og omegn, der spiller og synger, til at medvirke i en hyggelig julekoncert.

Der vil også være fællessang og vi håber at kunne fortsætte traditionen med en hyggelig julefortælling undervejs.

Koncerten planlægges og ledes af trompetist og musikskolelærer Thomas Buchreitz i samarbejde med kirkens organist.

Vi fortæller mere om koncerten efterhånden som brikkerne kommer på plads.

Juleklokke