Kim Larsen tegning

Gudstjeneste med Kim Larsens sange.

Kværndrup Kirkes Voksenkor øver i denne tid på sange af Kim Larsen, så de kan synge for ved gudstjenesten søndag den 27. januar kl. 10.30.

Denne søndag afholdes en helt almindelig søndagsgudstjeneste, men både præludium, salmer og postludium er denne dag skiftet ud med sange af Kim Larsen.

Vi glæder os til at præsentere jer for en anderledes musikoplevelse ved en gudstjeneste i Kværndrup Kirke.

"Det er for højt" - et foredrag om sangstemmen

Onsdag den 30. januar afholder lederen af Kværndrup Kirkes Voksenkor, organist Lykke Chetronoch, et foredrag om sangstemmen.

"Det er for højt", siger man ofte når der skal synges. Men hvorfor synes vi det er "for højt"? Hvordan virker sangstemmen egentlig? Og hvad kan vi gøre for at få en bedre oplevelse ud af at synge?

Korlederen kommer omkring disse emner fra mange forskellige - og måske endda overraskende - vinkler, og der vil blive afspillet meget forskellige eksempler på sang.

Foredraget er åbent for alle, der er interesserede i emnet, og det foregår i korets normale øvetid:

onsdag den 30. januar kl. 18.45-20.15.

Det er gratis at deltage.

syngende mennesker Kværnekor