kirke

ALLE KIRKENS AKTIVITETER ER BERØRT AF DEN AKTUELLE CORONAKRISE. ALT ER PT AFLYST ELLER UDSAT. LÆS MERE HERUNDER:

I Kværndrup Kirke er der gudstjeneste hver søndag. Find gudstjenestetiderne her: gudstjenester i Kværndrup Kirke.

I løbet af året har vi forskellige aktiviteter. Vi glæder os til at møde jer til:

• MIDLERTIDIGT AFLYST Voksenkor - korets medlemmer får direkte besked om hvornår der igen afholdes korprøver
  • MIDLERTIDIGT AFLYST Børnekor - børnekoret følger Folkeskolens retningslinjer
  • HELE FORLØBET ER AFLYST Kom og syng! Frit valg fra Højskolesangbogen - kirkens organist sidder klar til at opfylde alle ønsker, torsdage kl. 16-17: 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4 - H.C.Andersens fødselsdag, dét skal vi jo fejre! Efter påske: 23/4 og 30/4, hvor vi især sætter fokus på sange fra befrielsens tid. Alle er velkomne.
  • AFVENTER UDVIKLINGEN ANG. CORONOAVIRUS Indledning på Kværndrupugen i Bakkelunden, søndag den 3. maj, morgenkaffe med rundstykker kl. 10.00, gudstjeneste kl. 11.00.
  • UDSAT. KIRKENS PRÆST INFORMERER DE BERØRTE FAMILIER PERSONLIGT Konfirmationer: Store Bededag fredag den 8. maj kl. 9.30 og 11.30, og søndag den 10. maj kl. 10.30.
  • "Matador i ord og toner" - et sangforedrag, med duoen "Toner af guld", søndag den 21. juni kl. 14.00. Kaffe og lagkage, meld gerne til via e-mail, facebook eller til sognepræsten.