kirke

I Kværndrup Kirke er der gudstjeneste hver søndag. Find gudstjenestetiderne her: gudstjenester i Kværndrup Kirke.

***

Vi havde sådan glædet os til at kunne præsentere duoen "Toner af guld" og deres koncertforedrag over den elskede TV-serie "Matador" lørdag den 12. september.

Grundet coronavirussen må vi desværre udsætte arrangementet. Der er mange faktorer at tage i betragtning, hvis man ønsker at lave et arrangement, så længe coronavirussen er en trussel i samfundet. Vi har pt. ikke mulighed for at skabe rammer og omstændigheder, der kan gøre det forsvarligt at gennemføre et sådant arrangement.

Vi glæder os til det bliver muligt igen at mødes om denne slags arrangementer. Indtil da kan vi anbefale at læse om og høre duoen "Toner af guld" på deres hjemmeside: her. Man kan også følge dem på facebook, hvor de deler så gavmildt ud af deres store glæde ved den danske sangskat: her.