AnjaTrioPressefoto1

Midsommergudstjeneste

Sommertidens komme fejres i år med midsommergudstjeneste med folkemusik ved Anja Præst Trio og efterfølgende kaffebord, søndag den 23. juni kl. 14.00. Alle er velkomne.

Anja Præst Trio består af Anja Præst selv på klarinet og sang, Jesper Vinther på harmonika og Peter Sejersen på kontrabas.

De tre musikere har kendt hinanden i mange år og nyder helt tydeligt at spille sammen, og gør det med stor nerve, indlevelse og humor.

Trioen spiller til hele gudstjenesten, og ved kaffebordet vil der både være fællessang fra Højskolesangbogen, gode fortællinger, og gammel og ny folkemusik.

DSC_0445

"Nu blomstertiden kommer med lyst og ynde stor..." - som der står i den smukke, svenske sommersalme (nr. 722 i salmebogen).

I hele sommertiden er der, som altid gudstjeneste hver søndag, find gudstjenestetiderne her: gudstjenester i Kværndrup Kirke.

Øvrige aktiviteter i kirken holder sommerferie.

Vi ønsker god sommer til alle, og vi glæder os til at se jer til efterårets aktiviteter, som vil blive omtalt her, når tiden nærmer sig.