kirke

I Kværndrup Kirke er der gudstjeneste hver søndag. Find gudstjenestetiderne her: gudstjenester i Kværndrup Kirke.

I løbet af året har vi forskellige aktiviteter. Vi glæder os til at møde jer til:

• voksenkor
  • børnekor
  • fællessang
  • strik af dåbsklude
  • "Sang, snak og strik", hver onsdag fra 23/10 - 4/12. Fællessang kl. 10-11, kl. 11-12 kaffe/te og strik af dåbsklude, medbring gerne pind 3 mm og egen kaffekop
  • 1. søndag i advent, søndag den 1. december kl. 14.00, hvor begge kor synger med ved dagens gudstjeneste, og hvor menighedsrådet byder på gløgg og æbleskiver i forsamlingshuset efter gudstjenesten.
  • Julekoncert onsdag den 11. december kl. 18.30 med bigband fra Faaborg-Midtfyn Musikskole og børn og unge fra Kværndrup, under ledelse af trompetist Thomas Buchreitz
  • Babysang fra onsdag den 15. januar til og med onsdag den 4. marts (undtagen uge 7), kl. 10-11.
  • Gospel Workshop og koncert med trioen "Popsalmer" lørdag den 29. februar kl. 13-17. Se filmen fra workshoppen i 2018: https://www.youtube.com/watch?v=3AGweaMDB6w
  • Forårsgudstjeneste søndag den 1. marts kl. 10.30. Fynbokoret medvirker i gudstjenesten under ledelse af dirigent Torben Nikolajsen.
Scroll To Top